Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand – 150 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348848 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand

Een doorzichtig rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een natuurlijke uitstraling in je huis. In deze stof zit een leuk motiefje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonhuis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het moderne vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348848