Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348855 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand

Een lichtdoorlatend rolgordijn is volmaakt om in vertrekken op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een natuurlijke virtuositeit in je woonhuis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er exact tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren voorradig is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn functioneel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348855