Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348824 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Zand

Een lichtdoorlatend rolgordijn is volmaakt om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en schept een orginele uitstraling in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje additionele look. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in diverse kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348824