Rolgordijn Lichtdoorlatend – Zwart – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304356 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Zwart

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je genoeg lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en creëert een orginele virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woning voor je het weet een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in menig kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304356