Rolgordijn Transparant – Wit – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309443 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je genoeg lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en creëert een authentieke uitstraling in je woonhuis. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk. Op deze manier heb je wel iets voor je raam, maar wordt er tevens genoeg licht doorgelaten. De samenhang tussen in huis en buiten blijft op deze manier volslagen.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het trendy design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het artikel wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309443