Rolgordijn Transparant – Wit – 180 x 250

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439318070 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is perfect om in vertrekken op te hangen waar je veel lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en creëert een orginele virtuositeit in je woonruimte. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar tevens de doorkijk. Op deze methode heb je wel iets voor je raam, maar wordt er mede veel licht doorgelaten. De samenhang tussen binnen en buiten blijft op deze manier betrouwbaar.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te besluiten én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt afgeladen gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439318070