Rolgordijn Transparant – Wit

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439318049 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en schept een zuivere virtuositeit in je woning. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar mede de doorkijk. Op deze aanpak heb je wel iets voor je raam, maar wordt er ook voldoende licht doorgelaten. De samenhang tussen in huis en buiten blijft op deze manier extreem.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woonhuis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het moderne pasvorm van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te bepalen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439318049