Rolgordijn Transparant – Wit – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309467 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en produceert een authentieke uitstraling in je woning. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar tevens de doorkijk. Op deze aanpak heb je wel iets voor je raam, maar wordt er mede genoeg licht doorgelaten. De samenhang tussen in huis en buiten blijft op deze methode maximaal.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309467