Rolgordijn Transparant – Wit – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309429 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is volmaakt om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en verwezenlijkt een orginele look in je woning. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar mede de doorkijk. Op deze aanpak heb je wel iets voor je raam, maar wordt er ook vaak licht doorgelaten. De samenhang tussen in huis en buiten blijft op deze manier maximaal.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je het weet een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het item wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309429