Rolgordijn Transparant – Wit

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309436 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is perfect om in plaatsen op te hangen waar je veel lichtinval wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en verwezenlijkt een natuurlijke uitstraling in je woning. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk. Op deze manier heb je wel iets voor je raam, maar wordt er ook veel licht doorgelaten. De samenhang tussen thuis en buiten blijft op deze manier ultiem.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het nieuwerwetse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309436