Rolgordijn Verduisterend – Beige – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305377 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Beige

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en verwezenlijkt een heerlijke look in je woonruimte. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een optimaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in brede kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305377