Rolgordijn Verduisterend – Beige – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305407 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Beige

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een gemoedelijke uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds prettig genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral speels doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305407