Rolgordijn Verduisterend – Beige – 80 x 190

74,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305384 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Beige

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een sfeervolle virtuositeit in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig omdat het rolgordijn in brede kleuren beschikbaar is! Door het moderne ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305384