Rolgordijn Verduisterend – Bruin – 150 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348695 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Bruin

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een sfeervolle uitstraling in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een heerlijk boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Je geeft je huis voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348695