Rolgordijn Verduisterend – Ecru – Geel – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309702 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Ecru

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een gezellige look in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds bijzonder genieten van een kop thee en een ultiem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het nieuwerwetse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309702