Rolgordijn Verduisterend – Grijs

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439318087 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een aangename uitstraling in je woonruimte. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439318087

Denk ook aan...

-50%
19,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-15%
1.694,00

3 beoordelingen

Levertijd: 12 - 16 weken

-22%
179,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen