Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit – 150 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305476 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een aangename look in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een lekker boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in verscheidene kleuren beschikbaar is! Door het moderne ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn toepasbaar in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305476

Denk ook aan...

-30%
69,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-22%
69,99

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen