Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305483 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je volledige beslotenheid wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een gezellige virtuositeit in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een praktisch wetenswaardigheid: het artikel wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305483