Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit – 180 x 250

94,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305506 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gemoedelijke look in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds kostelijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volmaakt gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn simpel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305506

Denk ook aan...

-50%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-18%
89,99

0 beoordelingen

Levertijd: 7 werkdagen

-44%
24,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-29%
49,99

3 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

-29%
239,00

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken

-36%