Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305513 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Helder Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een heerlijke virtuositeit in je woonruimte. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het moderne ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te regelen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305513