Rolgordijn Verduisterend – Rood – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305582 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Rood

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een intieme uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds uniek genieten van een kop thee en een fijn boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse stijl van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het artikel wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305582