Rolgordijn Verduisterend Structuur – Antraciet – 90 x 190

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349531 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Antraciet

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige beslotenheid wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gezellige virtuositeit in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje additionele look. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in menig kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw o gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349531