Rolgordijn Verduisterend Structuur – Antraciet

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349524 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Antraciet

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en verwezenlijkt een gemoedelijke look in je huis. In deze stof zit een enig structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds gemoedelijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in diverse kleuren voorradig is! Door het trendy stijl van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volkomen geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw o gepiept. En nog een makkelijk weetje: het item wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349524