Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd – 150 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305131 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je complete afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een aangename virtuositeit in je woning. In deze stof zit een amusant motiefje voor nét dat beetje additionele uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een volslagen boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het stijvolle ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een functioneel weetje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305131