Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd – 80 x 190

89,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305148 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete beslotenheid wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een heerlijke look in je woning. In deze stof zit een leuk motiefje voor nét dat beetje additionele look. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds gemoedelijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in allerlei kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305148