Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd – 90 x 190

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305117 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Beige Gemêleerd

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een intieme uitstraling in je woonruimte. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje additionele uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds sfeervol genieten van een kop thee en een fijn boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het hippe vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305117

Denk ook aan...