Rolgordijn Verduisterend Structuur – Creme – 150 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348121 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Creme

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een aangename uitstraling in je huis. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje aanvullende uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het moderne ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt afgeladen overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch o gepiept. En nog een makkelijk feitje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348121