Rolgordijn Verduisterend Structuur – Creme – 150 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348121 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Creme

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gezellige uitstraling in je huis. In deze stof zit een enig structuurtje voor nét dat beetje extra look. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een fijn boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in verschillende kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch o gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348121

Denk ook aan...

-24%
64,99

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-20%
199,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-33%
39,99

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-23%
164,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

-45%