Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru – Geel – 150 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305070 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een heerlijke uitstraling in je woonhuis. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje aanvullende uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in kleur varianten verkrijgbaar is! Door het trendy ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt honderd procent geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een praktisch wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305070

Denk ook aan...

-28%
129,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken

-26%
139,99

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-57%
14,99

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
59,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-24%
129,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen