Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru – Geel – 210 x 190

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305094 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gezellige virtuositeit in je huis. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds prettig genieten van een kop thee en een goed boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in brede kleuren verkrijgbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het artikel wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305094

Denk ook aan...

-50%
19,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-19%
649,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen