Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru – Geel

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305049 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Ecru

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een gezellige virtuositeit in je woonruimte. In deze stof zit een leuk motiefje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant aangezien het rolgordijn in meerdere kleuren voorradig is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305049