Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs – 210 x 190

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348206 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een gezellige look in je woning.  In deze stof zit een leuk motiefje voor nét dat beetje aanvullende uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds kostelijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in brede kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348206