Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs – 90 x 190

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348169 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een gezellige look in je huis.  In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een extreem boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in diverse kleuren voorradig is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt honderd procent gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348169