Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348176 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gemoedelijke look in je woning.  In deze stof zit een leuk motiefje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een toepasbaar wetenswaardigheid: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348176