Rolgordijn Verduisterend Structuur – Warm Grijs – 150 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309740 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Warm Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gemoedelijke virtuositeit in je woning. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje additionele uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een ultiem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt helemaal bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309740

Denk ook aan...

-26%
-31%
44,99

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen