Rolgordijn Verduisterend Structuur – Warm Grijs – 210 x 190

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309764 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Warm Grijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en verwezenlijkt een intieme uitstraling in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje aanvullende virtuositeit. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een prima boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral beweegelijk doordat het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volledig bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handig feitje: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309764