Rolgordijn Verduisterend Structuur – Wit – 210 x 190

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304783 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een sfeervolle look in je huis. In deze stof zit een leuk bloemenprintje voor nét dat beetje additionele look. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds kostelijk genieten van een kop thee en een ultiem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis voor je het weet een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het nieuwerwetse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt volmaakt gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een toepasbaar weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304783