Rolgordijn Verduisterend Structuur – Wit – 80 x 190

89,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304776 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Wit

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een buitengewone virtuositeit in je huis. In deze stof zit een leuk bloemenprintje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds gemoedelijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het hippe ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het item wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304776