Rolgordijn Verduisterend Structuur – Zand – 210 x 190

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349517 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je volle afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en schept een gemoedelijke virtuositeit in je woning. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra look. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een optimaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in diverse kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volledig gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het item wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349517