Rolgordijn Verduisterend Structuur – Zand

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349487 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend Structuur – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een sfeervolle virtuositeit in je woning. In deze stof zit een enig structuurtje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds exceptioneel genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349487