Rolgordijn Verduisterend – Taupe – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348527 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Taupe

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een intieme virtuositeit in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je woonhuis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk aangezien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpelweg te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt ideaal geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348527

Denk ook aan...

-31%
219,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-57%
-61%
12,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-61%
12,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%