Rolgordijn Verduisterend – Taupe – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348527 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Taupe

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je volle beslotenheid wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een huiselijke uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds buitengewoon genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn doodeenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348527