Rolgordijn Verduisterend – Taupe

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348480 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Taupe

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete beslotenheid wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en verwezenlijkt een sfeervolle uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds uitermate genieten van een kop thee en een lekker boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een functioneel weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348480

Denk ook aan...

-28%
129,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen