Rolgordijn Verduisterend – Zand – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439334988 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een gezellige look in je woonhuis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een volslagen boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439334988