Rolgordijn Verduisterend – Zand – 150 x 250

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439334988 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je complete privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en verwezenlijkt een sfeervolle uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds gemoedelijk genieten van een kop thee en een ultiem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral verfrissend doordien het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het hippe design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439334988