Rolgordijn Verduisterend – Zand – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439335015 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een intieme uitstraling in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning in een handomdraai een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt ideaal bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439335015