Rolgordijn Verduisterend – Zand

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439334940 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zand

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een huiselijke uitstraling in je woning. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpelweg te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439334940