Rolgordijn Verduisterend – Zwart – 210 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305223 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zwart

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een intieme virtuositeit in je woonruimte. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds gezellig genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk aangezien het rolgordijn in diverse kleuren leverbaar is! Door het nieuwerwetse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handzaam feitje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305223

Denk ook aan...

-22%
69,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken

-21%
754,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-36%
34,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-61%
12,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen