Rolgordijn Verduisterend – Zwart – 90 x 190

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439305186 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Verduisterend – Zwart

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je volledige afzondering wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een gemoedelijke virtuositeit in je woonruimte. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds prettig genieten van een kop thee en een ultiem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral beweegelijk doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439305186

Denk ook aan...

-57%
14,99

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen