Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend – Antraciet

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352876 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend – Antraciet

Een lichtdoorlatend rolgodrijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst. Deze roljaloezie is speciaal geschikt voor draaikiepramen.

Dit roljaloezie is speciaal betrouwbaar voor een draaikiepraam en bestaat uit een doorschijnende stof. De roljaloezie wisselt transparante en niet-transparante banen samen af, zo kan je spelen met de lichtinval én je privacy door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. 

Roljaloezieën worden steeds meer geliefd. En dat vinden wij mede niet gek! Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat de roljaloezie in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse design van de roljaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
De godrijn is simpel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. De rolgodrijn kan onmiddelijk op het draaikiepraam gemonteerd worden. En nog een makkelijk weetje: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Roljaloezie

Type raamdecoratie

Roljaloezie

EAN

8711439352876