Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend Structuur – Grijs/Wit – 150 x 190

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319367 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend Structuur – Grijs/Wit

Een lichtdoorlatend roljaloezie is volmaakt om in vertrekken op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst. Deze roljaloezie is speciaal goed voor draaikiepramen.

Dit roljaloezie is speciaal bruikbaar voor een draaikiepraam en bestaat uit een lichtdoorlatende stof. De roljaloezie wisselt transparante en niet-transparante banen collectief af, zo kan je spelen met de lichtinval én je beslotenheid door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. 

Roljaloezieën worden steeds meer populair. En dat vinden wij tevens niet gek! Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral enig omdat de rolgodrijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van de roljaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Waar in woonruimte
Lichtdoorlatende roljaloezieën worden genoeg in woonkamers opgehangen.

Lichtinval regelen
Met het witte optrekkoord (kettinkje) is de hoogte van de zonwering te regelen en de lichtinval te regelen.

Schoonmaken
De godrijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is de roljaloezie in te korten in de breedte. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Roljaloezie

Type raamdecoratie

Roljaloezie draaikiepraam

EAN

8711439319367