Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend Structuur – Grijs/Wit

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439346677 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Roljaloezie Draaikiepraam Lichtdoorlatend Structuur – Grijs/Wit

Een lichtdoorlatend rolgodrijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst. Deze rolgodrijn is speciaal betrouwbaar voor draaikiepramen.

Dit roljaloezie is speciaal goed voor een draaikiepraam en bestaat uit een doorzichtige stof. De roljaloezie wisselt transparante en niet-transparante banen gezamenlijk af, zo kan je spelen met de lichtinval én je privacy door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. In deze stof zit een enig structuurtje voor nét dat beetje additionele look. 

Roljaloezieën worden steeds populairder. En dat vinden wij tevens niet gek! Je geeft je woning voor je er erg in hebt een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat de roljaloezie in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van de roljaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Waar in woonhuis
Lichtdoorlatende roljaloezieën worden voldoende in woonkamers opgehangen.

Lichtinval reguleren
Met het witte optrekkoord (kettinkje) is de hoogte van de zonwering te bepalen en de lichtinval te regelen.

Schoonmaken
De jaloezie is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de roljaloezie in te korten in de breedte. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Roljaloezie

Type raamdecoratie

Roljaloezie draaikiepraam

EAN

8711439346677