Roljaloezie Regulier Lichtdoorlatend Structuur – Wit – 120 x 210

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350087 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Roljaloezie Regulier Lichtdoorlatend Structuur – Wit

Een lichtdoorlatend rolgodrijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst.

Deze roljaloezie bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een trendy look in je woonhuis. Transparante en niet-transparante banen wisselen elkaar af, zo kan je spelen met de lichtinval én je privacy door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. 

Roljaloezieën worden steeds meer geliefd. En dat vinden wij mede niet gek! Je geeft je woonhuis voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien de roljaloezie in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse pasvorm van de roljaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
De jaloezie is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de roljaloezie in te korten in de breedte. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. En nog een praktisch wetenswaardigheid: het item wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Roljaloezie

Type raamdecoratie

Roljaloezie

EAN

8711439350087